ترشی فلفل بدون چربی و کم کالری هستند، اما در بسیاری از مواد مغذی دیگر به جز سدیم نیز کم هستند.
یک وعده 100 گرمی منبع معتمد نان و ترشی کره حاوی 457 میلی گرم سدیم یا تقریباً 20 درصد از میزان توصیه شده روزانه است. بیشتر ترشی ها دارای سدیم بالایی هستند، بنابراین محدود کردن مصرف آن ضروری است.
افراد مبتلا به فشار خون بالا یا مشکلات قلبی عروقی ممکن است بخواهند از ترشی پرهیز کنند.
مزیت اصلی ترشی این است که برخی از ترشی ها حاوی باکتری های مفید هستند. مردم از آب نمک برای تهیه ترشی استفاده می کنند. آب نمک آب مخلوط با نمک یا اسیدی مانند سرکه است.
آب نمک تخمیر شده حاوی باکتری های خوبی است که ممکن است سلامت را بهبود بخشد، اما فقط برخی از آب نمک ها فرآیند تخمیر را طی می کنند.
ترشی های تخمیر شده مانند پروبیوتیک ها عمل می کنند، از میکروبیوم بدن محافظت می کنند و از رشد باکتری های سالم در روده حمایت می کنند.
معده حاوی میلیون ها باکتری است که به هضم و جذب غذا به بدن کمک می کنند. این باکتری ها ممکن است از عفونت های مخمری جلوگیری کنند و به اسهال و یبوست کمک کنند و به طور بالقوه به درمان مشکلات مزمن سلامت معده، مانند بیماری کرون کمک کنند.
ترشی های تخمیر شده غنی از پروبیوتیک هستند، بنابراین ممکن است به بهبود هضم و جلوگیری از مشکلات جزئی معده کمک کنند
الکترولیت ها نمک هایی هستند که بدن برای عملکرد سالم به آنها نیاز دارد. هنگامی که فردی دچار کم آبی می شود، ممکن است الکترول نیز از دست بدهد
ترشی ها سرشار از سدیم هستند و بنابراین دارای الکترولیت بالایی نیز هستند. از نظر تئوری، این نشان میدهد که آب ترشی میتواند گزینهای برای بازگرداندن الکترولیتها به افرادی باشد که تب دارند، استفراغ میکنند یا کمآبی دارند.
برخی از ورزشکاران به آب ترشی سوگند یاد می کنند تا الکترولیت های خود را پس از تمرین بازیابی کنند. هیچ مدرکی مبنی بر اینکه نوشیدن آب ترشی گزینه بهتری نسبت به نوشیدنی های آب یا الکترولیتی است وجود ندارد. با این حال، برای کسی که از آب ترشی لذت می برد، مقدار کمی آن ممکن است خوشمزه باشد.