فواید قوی روغن ارده کنجد سفره آرا برای سلامتی ممکن است شامل توانایی آن در بهبود سلامت پوست و مو، کمک به رشد استخوان ها، حفظ سلامت دهان و دندان و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی باشد.
همچنین ممکن است پیامدهای مثبتی برای مدیریت اضطراب و افسردگی، محافظت از سلامت نوزاد و کمک به بهبود فرآیند گوارش نشان دهد.
روغن کنجد یا روغن gingelly یک روغن خوراکی است که از دانه های کنجد به دست می آید. دانه های کنجد دانه های کوچک و قهوه ای مایل به زردی هستند که عمدتاً در آفریقا یافت می شوند، اما در شبه قاره هند نیز به تعداد کمتری رشد می کنند.
روغن کنجد طعم آجیلی و طعمی مشخصی دارد و ممکن است به دلیل خواص ضد التهابی آن، جایگزین سالم تری برای سایر روغن های گیاهی در نظر گرفته شود.
این روغن در سالهای اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است، زیرا استخراج آن نسبتاً ارزان است، اما بهترین روش استخراج آن زمانی است که دانهها کاملاً رسیده باشند، به این معنی که پوستههای بیرونی آن میترکند. چالش، پردازش دستی است که دانه های کنجد به آن نیاز دارند. همیشه تقاضا بیشتر از عرضه خواهد بود.
مقدار چشمگیر ویتامین هایی مانند ویتامین E و ویتامین K، همانطور که توسط پایگاه ملی مواد مغذی USDA، ترکیبات آلی و سایر اجزای مفید موجود در روغن کنجد نشان داده شده است، ممکن است چند دلیلی باشد که چرا آن را بسیار سالم می دانند.
بیایید با افزودن این روغن به رژیم غذایی خود نگاهی دقیقتر به فواید سلامتی داشته باشیم.
ممکن است در مراقبت از مو کمک کند بر اساس مطالعه منتشر شده در روغن کنجد ممکن است به طور سنتی برای بهبود سلامت مو استفاده شده باشد.
مطالعه ای که در سال 2014 بر روی اجزای زیست فعال روغن کنجد سیاه انجام شد، نشان داد که ممکن است به حفظ رنگ طبیعی مو و به حداقل رساندن ریزش مو کمک کند.
علاوه بر این، اثرات ضد باکتریایی روغن زنجبیل می تواند به از بین بردن پاتوژن ها یا اجسام خارجی که می توانند به پوست سر یا موهای شما حمله کنند، کمک کند.
یک مطالعه آزمایشی که در سال 2006 در مجله غذای دارویی منتشر شد، نشان داد که افزودن روغن کنجد به رژیم غذایی ممکن است به مدیریت سطح گلوکز پلاسما در بزرگسالان دیابتی پرفشاری خون کمک کند.